Profiel

Drijvende krachten achter Uitvaartverzorging Van Berkel zijn Jacomien van Berkel en Marian van Honk uit Dongen. Jacomien en Marian reiken u de helpende hand als een dierbare wegvalt.

Jacomien van Berkel

Jacomien voelt mensen, die net een dierbare hebben verloren, goed aan. Vooral door haar opmerkzaamheid en door goed te luisteren naar de direct betrokkenen. Haar opleidingsachtergrond (Stivu-opleiding tot uitvaartverzorger), haar ervaring bij diverse uitvaartondernemingen en haar eigen ervaringen zijn de basis voor haar doortastende maar warme aanpak. In Dongen stelde Jacomien van Berkel tien jaar lang kerkdiensten samen. Dit in nauw overleg met pastors en dominee.

Jacomien: “Een uitvaart regelen is niet hoe het moet, maar wat mogelijk is binnen de grenzen van de wet.”

Marian van Honk

Ieder mens is uniek. Daarom verdient ieder mens na zijn overlijden een afscheid dat recht doet aan die persoon die hij of zij was. Marian is al ruim 25 jaar werkzaam in de uitvaartbranche. Ze heeft op vele vlakken gewerkt, van mortuarium, overledene toonbaar maken na ongeval en in opdracht van justitie mensen verzorgd, tot het regelen van de uitvaart.

Marian: “Het is ongelofelijk dankbaar werk om bij te mogen dragen aan een waardig afscheid dat bovendien geheel in stijl van de overledene verloopt.”

Voor nabestaanden hebben Jacomien en Marian tijd en échte aandacht.

Uitvaartverzorging Van Berkel is flexibel en regelt als een ware ceremoniemeester de zaken tot in de puntjes. Een uitvaart doe je immers niet over!

De meeste mensen komen via via bij Van Berkel terecht. Dat is nog altijd de beste reclame vindt Van Berkel. Daarom vindt u Uitvaartverzorging Van Berkel alleen op internet en in huis-aan-huisbladen. Zodoende blijft de prijsstelling vriendelijk. Ook omdat Van Berkel vanuit huis werkt. Jacomien van Berkel: “Als wij een uitvaart mogen regelen, laten nabestaanden ons ook toe in hun privésfeer en woonomgeving, dus waarom andersom niet? Dit ervaren mensen als prettig.”

Eigen dragers

Van Berkel Uitvaartverzorging werkt met eigen ervaren dragers. Wilt u zelf drager m/v worden? Mail uw interesse naar info@uitvaartverzorgingvanberkel.nl. U krijgt per omgaande een reactie.